image

Ambulant begeleider

Ambulant begeleider Eindhoven e.o. (24-36 uur) 

Autismepunt is een platte organisatie met korte lijnen. Informeel én professioneel. We werken multidisciplinair. Als je bij ons komt werken, deel je in de passie om te werken met mensen met autisme.  Vanuit enthousiasme en vastberadenheid. Je komt in een inspirerende omgeving, waar mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. En als er één woord bij ons centraal staat is dat puur. Wij bieden je een werkomgeving waar cliënten en collega’s oprecht zijn, betrokken en authentiek.

Ambulant begeleider bij Autismepunt
Autismepunt biedt het gehele pakket aan zorg, begeleiding en behandeling voor mensen met autisme. We zijn per direct op zoek naar een ambulant begeleider.

Afwisseling staat voorop
Als ambulant begeleider bied je gespecialiseerde begeleiding, op alle levensgebieden. Of het nu gaat om dag structuur, planning, communicatie, vergroten van vaardigheden, leren budgetteren, psycho-educatie of begeleiden van groepsactiviteiten (bv.: kookavonden, inloop). Geen enkele dag is hetzelfde.  

Jouw talenten inzetten

 • Je hebt grote affiniteit met mensen met autisme. Je ziet hun talenten en denkt in mogelijkheden en niet in problemen
 • Een relevante hbo-opleiding heb je uiteraard afgerond; bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring opgedaan. Aanvullende cursussen en workshops benadrukken jouw ambitieniveau.
 • Organiseren is jouw tweede natuur, evenals zelfstandig kunnen werken en flexibel opstellen.
 • Samenwerken contacten onderhouden met het netwerk van onze cliënten en betrokken organisaties kun je.
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en bent enthousiast om een bijdrage te leveren aan ons team.
 • We zetten je zoveel mogelijk daar in waar je goed in bent en waar je zelf blij van wordt. 

Het verschil maken
Je voelt feilloos aan wat de cliënt nodig heeft. Het begeleidingsplan dat je hebt opgesteld volg je en stuur je zo nodig bij. Je daagt je cliënt uit. Bijvoorbeeld door hem/haar te laten deelnemen aan kookavonden of een groepsbijeenkomsten. Je onderhoudt je netwerk. Neemt deel aan werkoverleggen en deelt je kennis en ervaring door intervisies. Het is net dat stapje extra dat jou kenmerkt.

Samen
Een simpel woord, maar essentieel wat ons betreft. Samen met je cliënt werken aan het vergroten van diens zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Samen kansen zien en stapjes vooruitzetten. Ook samen met collega’s werken aan vergroten expertises en vaardigheden. Je staat naast je client.  Delen van kennis zit in je karakter.

Wat wij nog te bieden hebben

 • Arbeidsvoorwaarden en inschaling volgens cao-ggz schaal 45
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, coaching, training en opleiding.
 • Telefoon en laptop
 • Thuiswerken in overleg
 • Humor en een fijne werksfeer

Interesse
Hebben we je interesse gewekt?  Denk je dat je past in onze manier van werken en bij onze cultuur? En dat je de expertise hebt die past bij een professionele zorgaanbieder als Autismepunt? Dan nodigen we je heel graag uit om te solliciteren.
Mail dan je brief en cv vóór 1 februari 2021 naar secretariaat@autismepunt.nl
Heb je vragen over de vacature? Bel of mail dan met Jos Theuws, jostheuws@autismepunt.nl
of 06-40727099