image

Autismeweek 2019

Autismeweek 2019:  Maak van je werk je passie!

Via deze weg willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Autismeweek bij Autismepunt heel hartelijk bedanken voor de dappere en energieke inzet en deelname aan een zeer geslaagde week!

Vol trots en ontroering kijken wij terug op een geslaagde week, waarin veel mensen met en zonder autisme elkaar hebben kunnen ontmoeten en hun ervaringen konden delen. Professionals, experts en betrokkenen spraken enthousiast over talenten en doen waar je goed in bent.

We hadden een druk bezocht In & Aut café waarbij de heerlijke zoete taartgeur je al vroeg in de ochtend tegemoet kwam. Waar dagelijks onder het genot van een kopje koffie of thee en lekkernijen eerlijke serieuze verhalen werden uitgewisseld. Een vleugje humor maakte de sfeer compleet!

De expositie en handicrafst maakten het geheel af en we hadden een prachtig blauw verlicht pand wat zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een sprookjesachtig aanzicht gaf!

Met als kers op de taart het Congres i am AS$ i am!

Wat een unieke en talentvolle dag! Veel experts in autisme kwamen aan het woord en gaven het publiek op geheel eigen wijze een mooie inzage met betrekking tot hun beleving met autisme en hoe het hen gelukt is om met autisme gepassioneerd je talent te vinden en te ontwikkelen.

Zeker voor herhaling vatbaar.