• Home
  • Opleiding & Kennis
  • Algemene informatie
Algemene informatie - Opleiding & kennis

Autismepunt biedt een ruim en divers aanbod aan groepen, lezingen, cursussen en workshops.

We richten ons zowel op professionals, als op cliënten en hun directe omgeving.

Vanuit onze kernwaarde persoonlijke ontwikkeling bieden we een aantal producten aan die aansluiten bij de vraag vanuit het veld. Bij het aanbod hebben we goed gekeken naar wat er speelt in de markt en leggen we de nadruk op groepen, lezingen, cursussen en workshops vanuit expertise en specialisme.

De groepen, lezingen, cursussen en workshops worden gegeven door zorgprofessionals die een zorgverlenende functie hebben binnen Autismepunt. We werken samen met ervaringsdeskundigen. Autismepunt wil het (bedrijfs)imago uitdragen als de zorgverlenende expert op alle levensgebieden van de persoon met autisme. Vanuit Opleiding & kennis  richten we ons op persoonlijke ontwikkeling en groei en werken we vanuit betrokkenheid en authenticiteit. Het cursus- en workshopaanbod van Autismepunt is geregistreerd bij het CRKBO als onderwijsinstelling en is BTW-vrijgesteld.
Mail ons gerust voor meer informatie.

Cliënten en betrokkenen
Tijdens onze groepen leren we je aan de hand van verschillende onderwerpen en thema’s begrijpen wat autisme is, en wat voor impact het heeft op de levens van cliënten en de mensen om hen heen. Groepen voor cliënten en betrokkenen zijn ontwikkeld om te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling rondom autisme. De groepen zijn op hoofdlijnen ontwikkeld voor cliënten maar ook uitermate geschikt voor naasten en betrokkenen die graag meer willen weten over autisme.
lees verder

Bedrijven en instellingen
Nodig ons uit voor een inhoudelijke presentatie die is ingericht en afgestemd op jouw organisatie. Dankzij ons brede netwerk zijn we in staat om presentaties te geven bij bedrijven en organisaties die volledig op maat zijn gemaakt. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op het kennisniveau en het doel van de presentatie. Autismepunt heeft ruimschootse ervaring in presentaties voor uiteenlopende organisaties, vanuit verschillende invalshoeken.
lees verder

Professionals
Het doel van ons aanbod voor professionals is het verdiepen van het kennisniveau. Alle cursussen zijn ontwikkeld vanuit het DNA van Autismepunt. Daardoor zijn deze cursussen uitermate geschikt voor interne medewerkers en externe professionals. Professionals kunnen hun vaardigheden verbeteren en zo hun team versterken team met onze cursussen en workshops.
lees verder

'Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. We delen graag onze kennis en ervaringen.'

Autismepunt