image

Ambulant begeleider WONEN

Vacature – Autismepunt zoekt met spoed:

Ambulant begeleider voor Team Wonen
Locatie Eindhoven e.o. 24-36 uur

Autismepunt bestaat ruim 10 jaar en biedt kleinschalig zorg aan op alle levensgebieden. Wij hebben het gehele pakket van begeleiding, re-integratie, jobcoaching, begeleid wonen, diagnostiek en behandeling in huis.

Onze kracht is dat al onze medewerkers gespecialiseerd zijn in autisme en daarmee alle hulpvragen door één organisatie kunnen worden uitgevoerd. Korte lijnen dus, en één visie. Autismepunt heeft op dit moment 450 cliënten en 60 medewerkers. Een aantal van onze medewerkers heeft zelf de diagnose autisme. Autismepunt is er voor mensen met autisme van alle leeftijden met een (rand)normale of hogere begaafdheid in de regio Eindhoven. De kernwaarden van onze organisatie zijn: cliënt centraal, betrokkenheid, gelijkwaardigheid, laagdrempelig en positief. Wij hebben een platte organisatie, korte lijnen en denken in mogelijkheden in plaats van problemen. De organisatie kent verschillende teams die verantwoordelijk zijn voor onze dienstverlening waaronder het team wonen. Door onze exponentiële groei van de afgelopen jaren, is verdere uitbreiding in het team wonen noodzakelijk.

Functie-inhoud:

Als ambulante begeleider biedt je gespecialiseerde ambulante begeleiding/ coaching aan onze cliënten en/of hun omgeving op alle levensgebieden. Met als doel de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten; dag structuur, planning, psycho-educatie, scholing, vrijetijdsbesteding, communicatie en om vaardigheden te vergroten; administratie, budgetteren etc. Je begeleidt de cliënten meestal in hun thuissituatie in Eindhoven en omgeving.

Andere taken die in je werk als ambulant begeleider aan de orde komen zijn: Begeleiden van individuele en/of groepsactiviteiten (bv.: kookavonden, inloop,) opzetten van begeleidingsplannen en rapporteren, samenwerken en contacten onderhouden met netwerk en betrokken organisaties, deelnemen aan werkoverleggen, intervisies en deskundigheidsbevordering.

Specifiek voor ambulant begeleider van Team Wonen geldt dat je minimaal 1 vaste kookavond draait. Deze diensten beginnen om 15.45u en eindigen om 20.15u.

 

Wij vragen:

  • Relevante HBO opleiding succesvol afgerond met enkele jaren relevante werkervaring
  • Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij een grote affiniteit heeft met mensen met autisme en bij voorkeur ervaring heeft met de doelgroep.
  • Je beschikt over coaching kwaliteiten, bent zelfstandig, flexibel, je kan goed organiseren en bent in staat samen te werken met je collega’s binnen het team en met externe relaties en instanties.
  • Je wilt je blijven ontwikkelen en bent enthousiast een bijdrage te leveren aan ons team

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie met veel variatie in werkzaamheden en verantwoordelijkheid
  • Werken binnen een enthousiast, professioneel, dynamisch en groeiende organisatie
  • Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO GGZ schaal 45
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, mogelijkheid tot (interne) coaching, training en opleiding
  • Telefoon en laptop

Informatie en sollicitatie
Lijkt het je leuk bij ons te komen werken en herken jij jezelf in dit profiel en de kernwaarden van onze organisatie? Mail ons dan jouw CV en motivatiebrief voor 22 februari 2019.
Contactpersoon Ank Visser Teamleider Team Wonen: ankvisser@autismepunt.nl
Autismepunt –  Lupinestraat 14 5614 GM  Eindhoven
Website: www.autismepunt.nl